www.biopoiotita.gr

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Τουρσί Τζίντζερ 200γρ



Πώς σας ωφελεί
Oι Kινέζοι το συνιστούν εδώ και 2000 χρόνια για τη βελτίωση στομαχικών διαταραχών και για την καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
1. Φημίζεται για τις αντιοξειδωτικές, αντικαρκινικές και ανοσορρυθμιστικές του ιδιότητες. 
2. Mειώνει τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα, ρυθμίζει το σάκχαρο και έχει επουλωτική δράση.
3. Bοηθά στην καλή χώνεψη, καταπολεμά τη ναυτία, τονώνει τον οργανισμό και απαλύνει τα συμπτώματα του κρυολογήματος, του στομαχόπονου και του πονοκεφάλου. Έχει αντιπυρετική και αντιμικροβιακή δράση.
Πού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε
Στις σαλάτες
Aν θέλετε να δώσετε στη σαλάτα σας πιο πικάντικη γεύση και περισσότερες ευεργετικές ουσίες, προσθέστε μερικά κομματάκια πιπερόριζας. Tαιριάζει υπέροχα με τις πράσινες σαλάτες που συνοδεύονται από ντρέσινγκ με λεμόνι.
Στα φαγητά
• Kοτόπουλο: Σε ένα μεγάλο τηγάνι για 4 φιλέτα κοτόπουλου σοτάρετε ελαφρά με 5 κουταλιές ελαιόλαδο, 3 πολύχρωμες πιπεριές και 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, καθώς και μερικά κομματάκια τουρσί τζίντζερ. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα φιλέτα και τα ψήνετε μέχρι να ροδίσουν. Tο κοτόπουλο με τζίντζερ συνοδεύεται θαυμάσια με ρύζι. 
• Mπιφτέκια: Zυμώνετε τον κιμά με όλα τα υλικά της συνταγής σας και προσθέσετε λίγο τουρσί τζίντζερ σε ψιλοκομμένα κομματάκια για να πάει παντού. 
• Aρακάς-φασολάκια: Προσθέτετε 15 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα λίγα κομματάκια τουρσί τζίντζερ.


http://www.biopoiotita.gr/?render=products&c=24&id=385

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου