www.biopoiotita.gr

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

«Πρόκληση για τη χώρα η ύπαρξη βιολογικών αγροτουριστικών μονάδων»


Agronews.gr


Σε συνεργασία για την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης σχετικά με τη λειτουργία των Αγορών Παραγωγών θα προχωρήσουν η Ένωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Β. Ελλάδας και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης, σύμφωνα με ανακοίνωση απ’ το Γραφείο του τελευταίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ο κ. Μπόλαρης συναντήθηκε στην Επανομή Θεσσαλονίκης με το προεδρείο της Ένωσης Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Β. Ελλάδας επισκεπτόμενος το βιολογικό αγρόκτημα της Προέδρου της Ένωσης, Χρυσούλας Σκορδίτη.

Ο κ. Μπόλαρης ξεναγήθηκε τόσο στις θερμοκηπιακές όσο και στις υπαίθριες βιολογικές καλλιέργειες της ντομάτας, αγγουριού, πράσου, κρεμμυδιών, ρεπανιών, άνηθου κ.α.

Με την παρουσία και του Αντιπροέδρου της Ένωσης, κ. Νικολάου Ιωάννου και μελών, η ενημέρωση για την βιολογική καλλιέργεια, τις προκλήσεις και τα προβλήματά της, επεκτάθηκε σε συνεργασία σχετικά με την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την λειτουργία των Αγορών Παραγωγών. Το Προεδρείο της Ένωσης  κατέθεσε τις απόψεις των βιοκαλλιεργητών τόσο επί του θέματος, όσο και πάνω στις δυνατότητες βελτίωσης του πλαισίου λειτουργίας των αγροτουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων αναδεικνύοντας την πρόκληση που συνιστά για τη χώρα η ύπαρξη των βιολογικών αγροτουριστικών μονάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου