www.biopoiotita.gr

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για την ελιά και το ελαιόλαδο

Οι εκδηλώσεις που ήδη πραγματοποιήθηκαν στο Πέραμα στο Ηράκλειο, στην Γέργερη, και στο Κολυμπάρι, χάρη στο ενδιαφέρον και την αυθόρμητη διάθεση των εκπαιδευτικών και των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων που συμμετείχαν υπήρξαν αρκετά επιτυχημένες.

Οι μαθητές και γονείς που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις στο Πέραμα ήταν στο Ηράκλειο πάνω από 300, στην Γέργερη πάνω από 150 και στην Ορθόδοξη Ακαδημία στο Κολυμπάρι πάνω από 400. Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν συνεργάστηκαν 2-3 Σχολεία κάθε περιοχής παρουσιάζοντας διάφορα πρωτότυπα θεατρικά δρώμενα, ειδικές κατασκευαστικές συνθέσεις, πίνακες ζωγραφικής, σκίτσα με συνθήματα και ποιήματα για την Ελιά και το Ελαιόλαδο, αλλά και ειδικές μουσικές συνθέσεις, που εξέπληξαν το κοινό που τις παρακολούθησε.

Στις εκδηλώσεις στο Πέραμα που έγιναν στις 28 Νοεμβρίου συμμετείχαν άνω από 150 μαθητές και γονείς από τα Νηπιαγωγεία Περάματος, Αγγελιανών και Μαργαριτών και το Δημ. Σχολεία Αγγελιανών. Το πρόγραμμα επιμελήθηκαν και παρουσίασαν οι Νηπιαγωγοί Γιαννάκη Βάγια, Γιαννοπούλου Μαρία Ξυλούρη Ειρήνη, Σταυρακάκη Βάσω και οι Δασκάλες Μπακαή Δώρα και Σαπουντζή Ανδρομάχη.

Στις εκδηλώσεις στο Ηρακλειο που έγιναν στις 11 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα του Θεατρικού Σταθμού, υπήρξε αρκετά μεγάλη συμμετοχή συνολικά άνω των 300 μαθητών και γονέων από το 9ο, 10ο και 12ο Νηπιαγωγεία Ηρακλείου. Το πρόγραμμα επιμεληθήκαν και παρουσίασαν οι Νηπιαγωγοί Παπαγιαννάκη Ευγενία, Παπαστεφανάκη Μαρίνα, Καρπαθιωτάκη Μαρία.

Στις εκδηλώσεις Γέργερη που έγιναν στις 12 Δεκεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημ. Σχολειού συμμετείχαν συνολικά άνω των 150 μαθητών και γονέων από το Νηπιαγωγεία Γέργερης. Το πρόγραμμα επιμελήθηκαν και παρουσίασαν οι Νηπιαγωγοί Αράπογλου Χρυσούλα, και Γεωργιάδη Ελισάβετ.

Τέλος, στις εκδηλώσεις στο Κολυμπάρι που έγιναν στις 15 Δεκεμβρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, υπήρξε μια εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή συνολικά άνω από 400 μαθητών και γονέων από τα Νηπιαγωγεία Σπηλιας και Ταυρωνίτη και το Δημ. Σχολειό Κολυμβαρίου.

Το πρόγραμμα επιμελήθηκαν και παρουσίασαν οι Νηπιαγωγοί Πετρίκη Σοφία, Πετραντωνάκη Μαρία, Μανιουδάκη Αικατ., Φαρσάρη Ελένη, και τις Δασκάλες Θεοχάρη Ευτυχία και Μαριδάκη Πελαγια, τον Δάσκαλο Θεατρικής Αγωγής Νταντινάκη Κων, την Δασκάλα Μουσικής Λυρώνη Ειρήνη και Δασκάλα Εικαστικής Γάκη Όλγα και τον Δάσκαλο πληροφορικής Μπαρτζώκα Νίκο.


Agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου