www.biopoiotita.gr

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Στην Ημαθία η 2η Γιορτή Σοκολάτας

Πρόκειται για εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και οι  Ζαχαροπλάστες της Ημαθίας σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας.


Χορωδιακά, μουσικά και χορευτικά σχήματα από Σχολές και Συλλόγους της Ημαθίας και όχι μόνο, Παιδικό θέατρο, Χριστουγεννιάτικα δρώμενα, ξυλοπόδαροι και μασκότ, θα διασκεδάζουν τα παιδιά, ενώ παράλληλα θα λειτουργούν τμήματα ζωγραφικής προσώπου, χειροτεχνίας και δημιουργικών δράσεων.

Στο σπίτι του Αη Βασίλη, η ομάδα των ξωτικών του, θα ετοιμάζει πουγκάκια γεμάτα γλύκα, που θα μοιράσει ο ίδιος σε όλα τα παιδιά και θα φωτογραφηθεί μαζί τους!

Στην 2η Γιορτή Σοκολάτας συμμετέχουν οι:
ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ
ΩΔΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
"ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ"
Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής) • ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ • Κ.Δ.Α.Π. "ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ"
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ"
Π.Γ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"

Επίσης όλο το 3ήμερο θα πλαισιώνεται από την ομάδα «Πολυθέαμα», που υπόσχεται να προσφέρει άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Να σημειωθεί ακόμα ότι στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες Ζαχαροπλάστες θα τιμήσουν έναν συνάδελφο τους (το όνομά του το κρατάμε μυστικό), για την προσφορά του στην προβολή της Ημαθιώτικης παράδοσης τέχνη του γλυκού.

Παράλληλα ένα μεγάλο έργο ζαχαροπλαστικής, αποτέλεσμα της δουλειάς και της συνεργασίας Ζαχαροπλαστών της Ημαθίας, θα προσφερθεί με κλήρωση σε έναν από τους Φορείς Κοινωνικής Φροντίδας της Περιφερειακής μας Ενότητας  για να κοσμήσει τις γιορτινές μέρες  τον χώρο τους.

Agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου