Η Πιερία αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όσο αφορά την συνδυαστική του αγροτικού και τουριστικού προϊόντος.
Οι αλιείς του Αλιευτικού Συλλόγου Βόρειας Πιερίας πρόσφεραν τα καβούρια (35 κιλά) που ψάρεψαν από την θαλάσσια περιοχή της Μεθώνης.
Τα λευκά κρασιά (75 λίτρα )που συνόδευαν αρμονικά τη νοστιμότατη καβουρομακαρονάδα ήταν από οινοποιούς της Πιερίας που παράγουν τους εξαιρετικούς Τοπικούς Οίνους Πιερίας (Π.Γ.Ε.).
Όμως το μυστικό της εξαιρετικής καβουρομακαρονάδας το φυλάει ο πιεριέας sef κ. Νίκος Γκονέλας.
Η Πιερία καλεί τους λάτρες της υψηλής γαστρονομίας να την επισκεφτούν και να ανακαλύψουν τους γευστικούς τοπικούς θησαυρούς της.
Paseges.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου