www.biopoiotita.gr

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Νέο προϊόν από τον ΘΕΣγάλα, το «Θες CHOCO»

Το νέο προϊόν του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα είναι πλέον γεγονός, από τις 5 Ιουνίου στους αυτόματους πωλητές βρίσκεται το γάλα κακάο Θες CHOCO με τη σφραγίδα ποιότητας του Συνεταιρισμού.

Το νέο προϊόν του Συνεταιρισμού, κυκλοφορεί στα περισσότερα σημεία πώλησης στη Λάρισα, εκτός των καταστημάτων στις οδούς Γρηγορίου Ε”, 25 Μαρτίου και στο κατάστημα της Γιάννουλης, στα οποία θα υπάρχει το αμέσως επόμενο διάστημα.

 

Από το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής Θες CHOCO σε συσκευασία tetra pack, απαίτηση μικρών αλλά και μεγαλύτερων φίλων του Συνεταιρισμού, κυκλοφόρησε στα καταστήματα του ΘΕΣγάλα στη Λάρισα, ενώ εκατοντάδες Λαρισαίοι είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και στην Πλατεία Ταχυδρομείου της πόλης, όπου έγινε γευστική δοκιμή και στην ουσία τα «αποκαλυπτήρια» του «θεςCHOCO».

 

Γευστική δοκιμή έγινε επίσης και στα καταστήματα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα στη Λάρισα.

 

Το «θεςCHOCO». πωλείται σε συσκευασία των 500 ml στην τιμή του ενός ευρώ, που είναι αυτή τη στιγμή η πλέον ανταγωνιστική της αγοράς.

 

Πρόκειται για προϊόν που παρασκευάζεται από 100% ΘΕΣγάλα και παραπέμπει στην μεγάλη αποδοχή που γνώρισε και το ΘΕΣγάλα στην τοπική κοινωνία.

 

Από την Δευτέρα 8 Ιουνίου το θες CHOCO κυκλοφορεί και στα καταστήματα του Συνεταιρισμού στη Θεσσαλονίκη.

Paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου