www.biopoiotita.gr

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

1o Lemnos Festival 2013

Θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Αυγούστου (Τρίτη και Τετάρτη) στο Γυμνάσιο της Μύρινας (Λήμνος) από τις 18:30 μ.μ. μέχρι τη 01:30 π.μ. Διοργάνωση: Ο σύλλογος αποδήμων και φίλων του νησιού Λημνιοί εν Δράσει σε συνεργασία με το Δήμο Λήμνου. Πληροφορίες: Υπεύθυνος επικοινωνίας, Σοφιανός Γιάννης: 6974374600, Επικεφαλής ομάδας προβολής, Γιάννης Πετράκης: 6930930408.
Το Lemnos Festival 2013 περιλαμβάνει 3 δράσεις:
α) Μουσικές εκδηλώσεις με γνωστούς καλλιτέχνες, αλλά και Dj και συγκρότημα που προέκυψαν από σχετικό διαγωνισμό-ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.limnosinaction.com.
β) Συνάντηση-συζήτηση νέων Λημνιών με θέμα των επαναπατρισμό και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, δίνοντας έμφαση στα 1α Βραβεία Επιχειρηματικότητας.
γ) Παράλληλες πολιτιστικές δράσεις, όπως έκθεση φωτογραφίας, art bazaar, σεμινάρια από επιλεγμένους μουσικούς των groups. Εχει προβλεφθεί και δημιουργική απασχόληση παιδιών.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του Lemnos Festival 2013 και για την εκπλήρωση του σκοπού προβολής και ανάπτυξης της Λήμνου θα επιβραβευτεί η καινοτόμα προσπάθεια επιχειρηματικότητας. Τα 1α βραβεία θα δοθούν στις πλέον πρωτότυπες και καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες που θα παρουσιαστούν.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Lemnos Festival 2013

Το διήμερο 13 και 14 Αυγούστου, από τις 18:30 μ.μ. θα λάβουν χώρα δράσεις- έκθεση φωτογραφίας, art bazaar, παιδικό παραμύθι- στον κήπο του Γυμνασίου, αλλά και σεμινάρια από επιλεγμένους μουσικούς των groups. Εχει προβλεφθεί δημιουργική απασχόληση παιδιών τις ώρες των σεμιναρίων και του συνεδρίου από εθελοντές παιδαγωγούς.
Επίσης το τοπικό τμήμα Λήμνου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, έχει ενεργό συμμετοχή στο Lemnos Festival 2013 διοργανώνοντας οδηγικά και παραδοσιακά παιχνίδια για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Μύρινας και ώρες 18:30- 20:30. Θα ακολουθήσει ωριαίο εργαστήρι σε αίθουσα του Γυμνασίου.
Και τις δύο μέρες του Φεστιβάλ θα προηγηθεί συνάντηση-συζήτηση νέων από τις 20:00 μ.μ. μέχρι τις 21:30 με θέμα: Επιστροφή στη Λήμνο, Επαναπατρισμός και Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στον εξωτερικό χώρο του παλαιού Γενικού Λυκείου Μύρινας. Την πρώτη μέρα, Τρίτη, 13 Αυγούστου θα δοθούν και τα 1α Βραβεία Επιχειρηματικής Ιδέας. Παράλληλα, ντόπιοι παραγωγοί και έμποροι θα εκθέτουν τα προϊόντα τους.
Το συντονισμό θα έχει η δημοσιογράφος, Σύλβια Κλιμάκη (Σκάι).

Μουσικές εκδηλώσεις: Την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 22:00 το βράδυ διοργανώνεται μεγάλη μουσική εκδήλωση με συναυλία από τους Νίκο Πορτοκάλογλου, Ησαΐα Ματιάμπα και Μύρωνα Στρατή. Καθώς επίσης και από group που θα αναδειχτεί μετά από τον 15νθήμερο διαγωνισμό που διεξάγεται στη σελίδα μας στο διαδίκτυο, στο προαύλιο του Γυμνασίου.
Την Τετάρτη 14 Αυγούστου ακολουθεί –την ίδια ώρα έναρξης και στον ίδιο χώρο- «Το πάρτυ των παιδικών μας χρόνων», με το DJ Δημήτρη Παπασπυρόπουλο και το DJ Σπύρο Παγιατάκη. Αλλά και με DJ που θα αναδειχτεί επίσης μετά από τον 15νθήμερο διαγωνισμό στο διαδίκτυο. Θα προβάλλονται παράλληλα summer video clips και slide show με παιδικές φωτογραφίες του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου