www.biopoiotita.gr

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Στη γιορτή αγροτουρισμού Χίου ο Τσαυτάρης

Agronews|  30/07/2013 - 11:55 πμ
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα βρεθεί την Τρίτη 30 Ιουλίου στη Χίο και την 9η Γιορτή Αγροτουρισμού.
Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης  συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Μόσχο Κορασίδη, σήμερα, Τρίτη 30 Ιουλίου, επισκέπτονται το νησί της Χίου με αφορμή την 9η Γιορτή Αγροτουρισμού, που διοργανώνει η Περιφέρεια Β. Αιγαίου - Περιφερειακή Ενότητα Χίου και είναι ενταγμένη στο νέο θεσμό του Υπουργείου, «Θεσμοφόρια 2013».

Η Έκθεση Αγροτουρισμού «Πανόραμα Γεύσεων και Πολιτισμού» περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων αγροδιατροφικού  και πολιτιστικού περιεχομένου και θα διαρκέσει έως τις 4 Αυγούστου.

Οι κ. κ Τσαυτάρης και Κορασίδης το πρωί της Τετάρτης 31 Ιουλίου, θα επισκεφθούν, το Φράγμα «Κόρης Γεφύρι», όπου και θα ενημερωθούν από τον υπεύθυνο του έργου για την εξέλιξη των εργασιών.

Αργότερα θα επισκεφθούν το Πυργί, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό την προεδρία του Υπουργού κ. Τσαυτάρη. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, που επλήγησαν από τις περσινές μεγάλες πυρκαγιές, οι Πρόεδροι των Συνεταιρισμών Μαστιχοπαραγωγών, εκπρόσωποι κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα συναντηθεί και με εκπροσώπους των 12 Γυναικείων Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου