www.biopoiotita.gr

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Σε ισχύ έως την Παρασκευή οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2013
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2013 19:21

Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή (08/2) και ώρα 13.45 η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Νίκαιας (χ/θ 346+400) έως τον κόμβο Βιοκαρπέτ (Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης), λόγω της συγκέντρωσης αγροτών με γεωργικούς ελκυστήρες. 

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές :
-Στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δεν εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας (χ/θ 346+400), αλλά συνεχίζουν και εξέρχονται στον κόμβο του Πλατυκάμπου (Χ/Θ 349+396).
-Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δεν εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας, αλλά στον κόμβο Πλατυκάμπου.
Ολα τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα αναστρέφονται στο ύψος του κόμβου της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ και κινούνται με κατεύθυνση προς Λάρισα-Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου, ενώ εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε. μέσω του κόμβου Πλατυκάμπου.
Για κάθε περαιτέρω πληροφορία οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας 2410 683168-9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου