www.biopoiotita.gr

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Οριστικό το "λουκέτο" στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης - Πορεία φοιτητών-καθηγητών την Τετάρτη


Picture
Μετά από την πολύωρη γενική συνέλευση των καθηγητών και τις συνελεύσεις φοιτητών των Σχολών του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα: ...
1. Οριστικό "λουκέτο" στο Ίδρυμα για 45 μέρες
2. Προσυγκέντρωση φοιτητών και καθηγητών στην Πλατεία Αριστοτέλους την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί και κοινή πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Να σημειωθεί ότι η εξεταστική του Φλεβάρη αποτελεί παρελθόν, αν και λίγη σημασία έχει καθώς με την ουσιαστική διάλυση του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης χιλιάδες φοιτητές θα μείνουν χωρίς σπουδές.

Μάλιστα, πολλοί φοιτητές κατά τη διάρκεια των συνελεύσεων δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να συνεχίσουν τις σπουδές τους, καθώς δεν διαθέτουν τα απαραίτητα οικονομικά κεφάλαια για να μετακομίσουν στις Σέρρες ή στην Φλώρινα, ούτε προτίθενται να μετακινούνται κάθε τρεις και λίγο με τα ΚΤΕΛ.

Τέλος, στον αέρα θα μείνουν και χιλιάδες πτυχιούχοι των Τμημάτων που καταργούνται ή απορροφώνται, καθώς αλλάζουν γνωστικό αντικείμενο, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τα πτυχία τους να μην έχουν καμία αξία στην αγορά εργασίας.

Ο αγώνας μόλις άρχισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου