www.biopoiotita.gr

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Διαδικτυακή Προώθηση Ελληνικών Προιόντων www.biobay.gr



Tο σύστημα BIOBAY.GR αποτελεί ένα ασφαλές μέσο βελτιωμένων συναλλαγών χονδρικής πώλησης ελληνικών προϊόντων.
Μέσω του συστήματος οι αγοραστές μπορούν να προμηθευτούν με ασφάλεια ελληνικά προϊόντα κατευθείαν από τους παραγωγούς - μεταποιητές. Οι παραγωγοί - μεταποιητές έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν με ακριβή στοιχεία και να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε νέες αγορές.
Το underLab ασχολείται με την κατασκευή διαδικτυακών εφαρμογών (internet) από τη δεκαετία του ΄90. Όλα αυτά τα χρόνια οι πελάτες του underlab είναι κυρίως τυπικές μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης. Εδώ και πολλά χρόνια είχαμε την ιδέα να φέρουμε σε άμεση επαφή τους παραγωγούς ποιοτικών προϊόντων με τις επιχειρήσεις εμπορίας αυτών των προϊόντων. Αυτή άλλωστε είναι και η λογική του σύγχρονου εμπορίου μέσω του ίντερνετ.
Για την υλοποίηση της ιδέας ξεκίνησε και η συνεργασία με την Τεχνολόγο Γεωπόνο κ. Αικατερίνη Γκιάλη, η οποία από το 2003 έως σήμερα έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση σημαντικού αριθμού μελετών με θέματα σχετικά με την αγροτική ανάπτυξη και από το 2009 δημιούργησε και λειτουργεί στο διαδίκτυο ιστοσελίδα προβολής βιολογικών και παραδοσιακών πιστοποιημένων ελληνικών προϊόντων βιοΠοιότητα www.biopoiotita.gr

Αποφασίσαμε λοιπόν και δημιουργήσαμε το biobay.gr ένα ολοκληρωμένο και εγγυημένο σύστημα πωλήσεων χονδρικής ώστε να βοηθήσουμε και τους παραγωγούς να βρουν νέες αγορές αλλά και επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα εστίασης, μικρά super market κλπ. να βρουν εγγυημένα προϊόντα σε προσιτές τιμές χονδρικής.
Η ανάγκη της αγοράς υπάρχει.
Το σύστημα λειτουργεί.
Εγγραφείτε σήμερα δωρεάν για πάντα και δοκιμάστε το.