www.biopoiotita.gr

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Βιολογική Γεωργία

Η Βιολογική Γεωργία παράγει προϊόντα χωρίς να χρησιµοποιεί συνθετικά χηµικά λιπάσµατα και ουσίες συµβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στην παραγωγή υγιεινών προϊόντων απαλλαγµένων από χηµικά υπολείµµατα. Αποτελεί επιστηµονική περιοχή µε ιδιαίτερο ενδιαφέρον η οποία, ως κίνηµα πολιτών έχει φιλοσοφική βάση τηνν προστασία της φύσης

Βιολογική Γεωργία

Η Βιολογική Γεωργία σεβόµενη τις αρχές της αειφορίας αποτελεί µια από τις διαφορετικές προσεγγίσεις που αναπτύχθηκαν προκειµένου να αντιµετωπιστούν τα προβλήµατα που πηγάζουν από την άσκηση της σύγχρονης γεωργίας, µε στόχο την ελάχιστη διατάραξη του οικοσυστήµατος και την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων απαλλαγµένων από χηµικά υπολείµµατα

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΔΙΑΙΤΗΣ ΜΕ ΒΡΩΜΗ

Χειροποίητο παραδοσιακό μπισκότο διαίτης με βρώμη με αγνά υλικά. Αυτά τα μπισκότα είναι πραγματικά θεσπέσια. Προτιμάμε μπισκότα τα οποία περιέχουν βρώμη καθώς η βρώμη εξ’ αιτίας της υψηλής της περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, λιπαρά και φυτικές ίνες αποτελεί ένα δημητριακό εξαιρετικής θρεπτικής αξίας.


Μία γευστική δημιουργία του Σεφ Κ. Μουζάκη στο αρτοζαχαροπλαστείο της Ζακύνθου ''ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ'' με παράδοση από το 1935.
http://www.biopoiotita.gr/?render=products&c=16&id=49

ΕΛΑΙΩΝΙΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

http://www.biopoiotita.gr/?render=products&c=13&id=58

Επιχείρηση: ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ. Α.Ε.

Περιοχή Παραγωγής: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πληροφορίες:
Ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορίας που παράγεται απευθείας από ελιές και μόνο με μηχανικές μεθόδους.
Το Ελαιώνιον Βιολογικό Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο παράγεται με τους πιο φυσικούς τρόπους και χωρίς την χρήση χημικών διεργασιών. Ακόμα και ο πιο απαιτητικός καταναλωτής θα ενθουσιαστεί με την ιδιαίτερη γεύση και το ξεχωριστό του άρωμα ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνει την υψηλή διατροφική του αξία σε κάθε σταγόνα.
Η γκάμα των Βιολογικών προϊόντων της ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ. ολοκληρώνεται με μια πλήρη σειρά απο Βιολογικές Ελιές και Πάστες ελιάς. Ελαιώνιον Βιολογικό.... Ένα δώρο της φύσης για εσάς.